Center za usposabljanje, delo in varstvo Črna na Koroškem letos praznuje 45 let, Zveza Sožitje Slovenija pa 50 let. Ob obeh jubilejih so pripravili posvet o lahkem branju, ki bo 21. marca 2013 v Črni v gasilskem domu.

Prijavnice jim pošljite do torka, 12. marca 2013, na naslov CUDV Črna na Koroškem, Center 144, 2393 Črna na Koroškem, ali po faksu (02 870 40 20).

Prispevek: 7€ (udeležba na posvetu, pijača, kosilo, zgoščenka s prispevki)

Kontaktna oseba Saša Fužir (041 252 167 ali saska.fuzir@gmail.com)
Prijavnica
Program posveta

Včlanite se

Vabimo vas, da se nam pridružite in pomagate sooblikovati dejavnosti, povezane s promocijo branja, širjenjem bralne kulture, navduševanjem za pogovore o knjigah in podobno.
Pristopna izjava (pdf, 409 KB)

Namenite nam del dohodnine

Če menite, da je naše delo v slovenski družbi pomembno, vas vabimo, da nam namenite del dohodnine: do 1 % denarja, ki ga sicer prejme država, lahko namenite upravičencu (enemu ali več), ki ga izberete sami. Med možne prejemnike sodi tudi Bralno društvo Slovenije. Več ...

NMSB 2023

Nacionalni mesec skupnega branja 2022

Pot knjige

Skupaj za JAK smo pripravili potujočo razstavo 12 plakatov o nastajanju knjige. Za en izvod skrbi BDS. Ta že več let uspešno kroži po slovenskih šolah in kulturnih ustanovah. Izposoja je brezplačna, plakate je treba le prevzeti in jih vrniti na dogovorjeni naslov v Ljubljani. Navadno je razstava na eni lokaciji okrog 1 meseca. Kadar je interesa več, je treba na plakate nekoliko počakati. Zato vabimo vse zainteresirane, da se za dogovor oglasite na e-pošto savina.zwitter@gimb.org. E-knjižica s plakati je brezplačno na voljo tudi na https://www.biblos.si/kategorija/stripi-in-mange.