Predstavitev nacionalnega projekta Javne agencije za knjigo RS Rastem s knjigo OŠ in SŠ v novem šolskem letu

Vabilo na predstavitev novega Priročnika za branje kakovostni mladinskih knjig

Pionirska – Center za mladinsko književnost in knjižničarstvo vabi na predstavitev novega Priročnika za branje kakovostni mladinskih knjig, tokrat z naslovom SKUPAJ, ki bo v sredo 10. novembra 2021, ob 10. uri.

Priročnik prinaša skoraj 800 vrednotenih knjig z letnico 2020, med njimi 437 še posebej predstavljenih v sklopu priporočenih. Poleg splošne predstavitve bomo z gosti rekli besedo ali dve še o člankih, ki so tudi pomemben del te publikacije.

Priročnik lahko naročite po elektronski naročilnici

Vabilo si lahko prenesete tudi v PDF obliki.