Spoštovane članice, spoštovani člani Bralnega društva Slovenije,

Na včerajšnjem občnem zboru se nas je zbralo premalo, da bi bili sklepčni in bi lahko odločali o spremembah statuta. V končni predlog smo vključili še nekaj manjših sprememb (npr. da so seje organov društva lahko dopisne). Prejšnje potrjevanje sprememb ni bilo upravno pravilno, nismo upoštevali vseh predpisanih rokov. Zato se opravičujem, da vas ponovno pozivam k oddajanju soglasij.

Po upravnem postopku mora biti gradivo (Končni predlog popravljenega statuta)  objavljeno 14 dni pred glasovanjem, ki potem poteka.

V priponki Soglasje je tudi že obrazec soglasja. Prosim, če ga natisnete, izpolnite, podpišete in mi poskeniranega pošljete do 8. 3. 2019 na e-naslov savina.zwitter@gimb.org. Datum je že izpolnjen, ker mora biti pred podpisovanjem dokument na voljo na spletni strani 14 dni.
Končni predlog popravljenega Statuta BDS
Soglasje