Spletno izobraževanje “Reading for all ages”

Bralno društvo Slovenije (BDS), Zveza evropskih bralnih društev (FELA) in Oddelek za anglistiko Filozofske fakultete (UL) vabijo na spletno izobraževanje. Dogodek je organiziran ob srečanju predstavnikov FELA v Ljubljani in bo izveden v angleščini.

Program (pdf, 645 KB, 2 strani)

Tema: READING AND LEARNING FOR ALL AGES
Datum/ura: 29. oktober, 2021 16.00 Ljubljana

Udeležba mogoča v živo na Filozofski fakulteti (predavalnica 2) ali na Zoomu.

Povezava
https://uni-lj-si.zoom.us/j/91257945101

ID dogodka: 912 5794 5101

Včlanite se

Vabimo vas, da se nam pridružite in pomagate sooblikovati dejavnosti, povezane s promocijo branja, širjenjem bralne kulture, navduševanjem za pogovore o knjigah in podobno.
Pristopna izjava (pdf, 409 KB)

Namenite nam del dohodnine

Če menite, da je naše delo v slovenski družbi pomembno, vas vabimo, da nam namenite del dohodnine: do 1 % denarja, ki ga sicer prejme država, lahko namenite upravičencu (enemu ali več), ki ga izberete sami. Med možne prejemnike sodi tudi Bralno društvo Slovenije. Več ...

NMSB 2023

Nacionalni mesec skupnega branja 2022

Pot knjige

Skupaj za JAK smo pripravili potujočo razstavo 12 plakatov o nastajanju knjige. Za en izvod skrbi BDS. Ta že več let uspešno kroži po slovenskih šolah in kulturnih ustanovah. Izposoja je brezplačna, plakate je treba le prevzeti in jih vrniti na dogovorjeni naslov v Ljubljani. Navadno je razstava na eni lokaciji okrog 1 meseca. Kadar je interesa več, je treba na plakate nekoliko počakati. Zato vabimo vse zainteresirane, da se za dogovor oglasite na e-pošto savina.zwitter@gimb.org. E-knjižica s plakati je brezplačno na voljo tudi na https://www.biblos.si/kategorija/stripi-in-mange.