Predrojstveno obdobje kot temelj za razvoj odnosov: vpliv izkušenj na otrokov razvoj

Primorska podružnica Bralnega društva Slovenije in društvo Univerza za tretje življenjsko obdobje Kras Vas v petek, 3. decembra 2021 ob 17. uri, vabimo na tematsko srečanje z naslovom PREDROJSTVENO OBDOBJE KOT TEMELJ ZA RAZVOJ ODNOSOV: vpliv izkušenj na otrokov razvoj.

Osrednji govorec bo Andrej Pešec, univ. dipl. politolog, predavatelj, svetovalec, trener in strokovni sodelavec v zavodih, podjetjih in nevladnih organizacijah, predsednik Društva Znanje za življenje, avtor  priročnikov (Vzgoja motiviranih, zdravih in odgovornih otrok, Ženske in moški) ter člankov.

S krajšimi prispevki in vprašanji bodo sodelovale članice študijske skupine Berem in se pogovarjam, ki deluje pod okriljem Univerze za tretje življenjsko obdobje Kras.

Kaj in kako oblikujemo oziroma vplivamo na zmožnosti, sposobnosti in dejavnosti v predrojstvenem obdobju, času zametka, zarodka in ploda?  Kako vzpostavljamo medsebojno vez nosečnice in okolja s še nerojenim otrokom? Pomislimo na zvočne kakovostne dražljaje (glasbo, petje, branje, pogovor)? Dobre medčloveške odnose vzpostavljamo od predrojstvenega obdobja do zadnjega diha.

Veseli bomo, če boste z vašim razmišljanjem žlahtili vsebino.

Program „Različnost žlahti“ sofinancira Občina Komen.

Informacije: 031 716 210 ali e-naslov: nadja.mislej-bozic@guest.arnes.si.

Vabljeni na srečanje.

Za zoom povezavo se prijavite do konca meseca novembra na e-naslov: nadja.mislej-bozic@guest.arnes.si.

Vabilo v obliki za tisk (PDF)