Pozdrav v poletje 2021

Lepo pozdravljene, spoštovane članice in člani Bralnega društva Slovenije in obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani. Zelo smo veseli, da nam je po dolgem času uspelo prenoviti in posodobiti spletno stran, na kateri boste lažje našli novice in obvestila o dogodkih, povezanih z branjem, bralno kulturo in širjenjem navdušenja nad branjem.

Dostop do prenovljene strani smo načrtovali tako, da vas kar takoj lahko povabimo k našim osrednjim letnim dejavnostim: septembrskemu posvetovanju in začetku Nacionalnega meseca skupnega branja (NMSB). Oboje je predstavljeno v naših novicah. Vabljeni k branju in prijavi na  posvet ter k aktivnemu sodelovanju v NMSB.

Veseli bomo tudi vaših odzivov na prenovljeno stran in morebitnih pripomb, kaj tu pogrešate. Vse to nam lahko pošljete na društveni e-naslov bralno.drustvo.slovenije@gmail.com.

Prijetno poletje vam želim

Savina Zwitter, predsednica BDS