Bologna po Bologni 2021

28. prodajna razstava otroških knjig

Spoštovani,

lani je Bologna po Bologni odpadla zaradi znanih okoliščin. Letos smo se odločili, da se bomo prilagodili razmeram, za prihodnje leto pa srčno upamo, da bomo spet skupaj v živo.

Na povezavi lahko spremljate prireditev, kakršno smo vsa leta pripravljali za vas. Tilka Jamnik je tudi letos predstavila nagrajence in knjige, ki so jo še posebej prepričale.

Predlagamo, da prelistate katalog knjig in da si na isti ekran dodate še excel z naslovom KATALOG BpoB 2021 in sproti vnašate naročilo knjig.
Dodali smo tudi seznam knjig po zelo ugodnih cenah iz prejšnjih let, kjer je načelo, kdor prvi odda naročilo, knjige tudi zares dobi.

Nekatere knjige nimajo niti cene niti kode EAN, kar pomeni, da jih do danes nismo mogli naročiti. Na seznamu so zato, da imate vse nagrajene knjige na enem mestu. Če želite imeti te knjige, jih bomo po zbranih naročilih ponovno poskušali uvoziti. Še prej vam bomo sporočili cene. Nekaj knjig je označenih z * pri ceni, kar pomeni, da bomo, če bo več naročil, ceno spustili. Cene so v tem primeru lahko precej nižje. Tudi te vam bomo sporočili, preden bomo oddali naročilo.

Vaše naročilnice pričakujemo do 2. julija na e-naslovu veronika.ivancevic@mladinska-knjiga.si. Za informacije vam je Veronika na voljo na telefonski številki 01 241 06 52.

Uživajte v poslušanju,

Katarina Modic
Vodja knjigarne Konzorcij

Včlanite se

Vabimo vas, da se nam pridružite in pomagate sooblikovati dejavnosti, povezane s promocijo branja, širjenjem bralne kulture, navduševanjem za pogovore o knjigah in podobno.
Pristopna izjava (pdf, 409 KB)

Namenite nam del dohodnine

Če menite, da je naše delo v slovenski družbi pomembno, vas vabimo, da nam namenite del dohodnine: do 1 % denarja, ki ga sicer prejme država, lahko namenite upravičencu (enemu ali več), ki ga izberete sami. Med možne prejemnike sodi tudi Bralno društvo Slovenije. Več ...

NMSB 2023

Nacionalni mesec skupnega branja 2022

Pot knjige

Skupaj za JAK smo pripravili potujočo razstavo 12 plakatov o nastajanju knjige. Za en izvod skrbi BDS. Ta že več let uspešno kroži po slovenskih šolah in kulturnih ustanovah. Izposoja je brezplačna, plakate je treba le prevzeti in jih vrniti na dogovorjeni naslov v Ljubljani. Navadno je razstava na eni lokaciji okrog 1 meseca. Kadar je interesa več, je treba na plakate nekoliko počakati. Zato vabimo vse zainteresirane, da se za dogovor oglasite na e-pošto savina.zwitter@gimb.org. E-knjižica s plakati je brezplačno na voljo tudi na https://www.biblos.si/kategorija/stripi-in-mange.