©ILA 2017

Bi želeli sodelovati v mednarodni anketi o pomembnih temah na področju pismenosti, ki teče pod okriljem Mednarodne zveze za pismenost (ILA)? Vaši odgovori bodo več kot dobrodošli, saj želijo prepoznati globalno žgoče teme.

Anketa za 2018 je (žal dostopna samo v angleščini in španščini) na http://deploy3.yougov.com/survey/selfserve/548/170818?list=cli&sgr=1#?

Rezultati 2017 so objavljeni na https://www.literacyworldwide.org/get-resources/whats-hot-survey

In ne pozabite: še je čas, da se prijavite na letošnji posvet Bralnega društva Slovenije, ki bo 8. septembra na Gimnaziji Bežigrad v Ljubljani. Posvetovanje z naslovom E-gradiva kot bližnjica do uspeha? bo odprlo kritičen pogled na e-gradiva, linearno in digitalno branje ter učinke le-teh na pouk in na bralca. Pridite in prisluhnite vrsti odličnih strokovnjakov – natančen program in prijavnice na https://www.bralno-drustvo.si/