Od 21. do 25. novembra obiščite 28. slovenski knjižni sejem v Cankarjevem domu. Od devetih dopoldne do osmih zvečer se vam vsak dan obeta pisana paleta dogodkov, vstopnine ni.

Udeležite se Debatnih kavarn – morda vsaj tistih, kjer sodelujejo tudi naši člani in članice:

v sredo, 21. 11., ob 11h o bralnih navadah in produkciji knjig: Med ničevostjo in odličnostjo (organizacija Pionirska – center za mladinsko književnost in knjižničarstvo, MKL)
v četrtek, 22. 11., ob 12h o učenju tujih jezikov (organizacija Znanstvena založba Filozofske fakultete) in ob 14h o bralni pismenosti v e-dobi (organizacija Zavod za šolstvo RS).
v petek, 23. 11., ob 16h o branju tako in drugače: Okrajšani klasiki – nasilje nad literaturo ali motivacija za branje? (organizacija Miš založba)
Pridite tudi na skupno prireditev Slovenske sekcije IBBY, Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS ter revije Otrok in knjiga, v petek, 23. 11. 2012, od 14. do 15. ure na odru DSP. Več o prireditvi v vabilu.

Pridite med knjige in knjigoljubce – izgubiti nimate kaj (morda le dežnik), pridobite lahko veliko!

Več o zanimivem dogajanju na sejmu na http://www.knjiznisejem.si/index.php/uvodnik!